top of page
top.jpg

NÄRA DITT HJÄRTA

Text och musik av Maria Sandell & Alma Emilsson

"Nära Ditt Hjärta” är en gospelmässa för kör och församling där vi får mötas i frihet och rymd, kärlek och tillit. En mässa där vi får växa, rotas och förvandlas inför Guds ansikte. Mässan har vuxit fram och formats i Gustavsberg församling där Gustavsberg Gospel inbjuder till gospelmässor en gång i månaden.

Min tanke har varit att forma en mässa där kör och församling blir ett vi. Sångerna i mässan är tänkta att sjunga tillsammans med församlingen. 

 

Känn er fria att använda mässan i sin helhet eller använd sångerna i den form som passar er. Gustavsberg Gospel har gjort en inspelning av mässan som du kan lyssna på via Spotify eller Itunes. 

Gospelmässa
Nothäfte Gospelmässa
  • Nära ditt hjärta Spotify
”Tack för Gospelmässan! Jag gillar att sångerna är lätta att lära sig och hänga med i, även om man inte är van gospelsångare. Själv hamnar jag på samma plats var jag än är när jag sjunger den, liksom i Guds hängmatta, i förvissning om att allt kommer att ordna sig till slut”

// Linnea Malmström, Maria Magdalena Gospel

Sånger:

1. Här och nu

2. Jag vill prisa Dig

3. Helig

4. O Guds lamm

5. Nära Ditt hjärta

6. Endast hos Dig

7. Andas in, andas ut

8. Välsignelsen

9. Allt som andas

10. Gränslös och nära

Nothäftet i A4-format innehåller melodi, text, körarrangemang, ackord, agenda som är fri att kopiera till församlingen samt konstverk av Petra Klint.

Medverkande:

Kör:

Gustavsberg gospel under ledning av Maria Sandell

 

Musiker:

Douglas Alin bas, Jonathan Alfredsson piano, keyboards, Petter Alin gitarr, Pontus Gillgren trummor, percussion

bottom of page