top of page

Barnkörledarkurs på Sundsgården 13 - 16 augusti 2024

OBS! Kursen är nu fulltecknad. För fjärde året i rad inbjuder vi dig som leder barnkör i kyrkan till en kurs på Sundsgårdens folkhögskola. Välkommen att hämta ny inspiration, utöka din verktygslåda, låta kreativiteten få utrymme, möta kollegor och ladda dina egna batterier inför hösten. 

Under våra dagar tillsammans kommer mycket att rymmas. Här nämner vi lite av det som bjuds: Nya sånger – Rytmik – Enkla stämmor- Dans – Barn och tro – Att skapa kring ett tema – Att skapa tillsammans med barn –Sångteknik för barn – Vid dagens slut – Bad – Vandring – Gemenskap – Erfarenhetsutbyte. 

Årets kurs kommer att innehålla en workshop med en gästlärare som ger dig tips på hur du kan spela rytminstrument tillsammans med din barnkör.

Kursledare: Maria Sandell är körledare, låtskrivare, rytmikpedagog, sångerska och inspiratör. Hon är ledare och grundare av Köräventyret, en musikalisk växtplats för barn. Maria har 35 års erfarenhet av körledning på alla nivåer och anlitas flitigt av barn- och gospelkörledare runt om i landet för kör- och inspirationsdagar. Hon har gett ut 10 produktioner (CD samt nothäfte) för Köräventyret och flera andra inspelningar.Läs mer: www.koraventyret.sewww.sandsoul.seComments


bottom of page