top of page
Gospelkördag

GOSPELKÖRDAGAR

Något magiskt uppstår när röster flätas samman till ett gemensamt uttryck och klang. Körsång är som allra bäst när människor vågar ge sig hän och ge av sig själva. Jag tror att varje människa är skapad med en egen helt unik sång i sitt inre. Min styrka som körledare är att locka fram glädje, uttryck, sväng och ett personligt uttryck.

Du kan anlita mig för en inspirationsdag eller en dag/helg som utmynnar i en konsert eller gudstjänst.

Vi sjunger både ösiga och innerliga låtar. Vi jobbar med timing, sound, röstvård, rörelse, gruppdynamik och landar i innehållet i sångerna tillsammans. Många körer har de senaste åren önskat att sjunga mina sånger från både ”Rastplats” och nu även gospelmässan ”Nära ditt hjärta”.

Om ni önskar så går det att lägga in ett pass med Gospeldans och Tikva under dagen/helgen. Gospeldansen är ett sätt att ha kul tillsammans och släppa loss. Dessutom gör dansen att ni lättare hittar centrum i kroppen och att spänningar löses upp. En viktig bonus är att det gemensamma uttrycket förstärks.

”Rolig, annorlunda och intressant dag med en entusiastisk gästledare, man rycktes med”

”Rolig, inspirerande dag, hjärngympa och skratt. Vi lärde känna varandra mer”
 
”Toppendag, Maria var inspirerande! Kul med nya övningar, vi fick lära oss på ett nytt sätt. Bra med rörelser - bra ”get together-känsla efter presentations dansen”
 
”Härlig dag med bra övningar. Nytt sätt att möta varandra”

//Röster från några av deltagarna på en inspirationsdag för gospelkörer 

"Med ande, kropp och själ inspirerar och entusiasmerar Maria genom musiken. Hon har en unik förmåga att jobba med hela människan och en gåva att se och ta tid för varje individ i gruppen.
 
Hon har en mycket bred musikalisk botten och lång erfarenhet som körledare för både vuxna och barn, och kombinerat med hennes kunnande inom rytmik och dans anser jag henne vara en av landets främsta ledare inom sitt område.”

// Evelina Gard, sångerska, låtskrivare och sångpedagog

bottom of page